• Hauria d’anar el meu fill/-a a una guarderia bilingüe?
  • Vivim a Alemanya. Què haig de fer perquè el meu fill/-a parli la meva llengua materna i continuï aprenent-la?
  • Com ha d’afrontar el meu fill/-a el seu multilingüisme quan vagi a una escola alemanya?
  • Com a parlant no nadiu, soc responsable dels problemes del meu fill/-a amb la llengua alemanya a l’escola?
  • Què puc fer per a fomentar el desenvolupament bilingüe del meu fill/-a i no confondre’l?

Aquestes són només algunes de les preguntes que podeu fer a les nostres assessores multilingües.

En 2023, hem atès 350 consultes telefòniques gratuïtes en 14 llengües!

Pares, mares, educadores, educadors, cuidadores, cuidadors, professors, professores – educadors, cuidadors, professors? – Tots volem el millor per als nostres fills i filles.
No obstant això, el seu bilingüisme, trilingüisme o multilingüisme també pot suposar molts esforços i reptes. Per això ens agradaria animar-vos a participar en el projecte „SprachCafé im Ohr“, un projecte que hem creat per a totes aquelles persones relacionades amb l’educació multilingüe, ja sigui de manera professional o privada.

El nostre projecte ofereix:

– consultes telefòniques gratuïtes

 Les nostres amables assessores respondran a totes les vostres preguntes sobre multilingüisme. Les consultes es desenvolupen en un ambient de confiança, són anònimes i sense prejudicis.
Esperem les vostres trucades, els dimecres i els divendres en dates concretes entre les 10.00 i les 12.00 hores: 

                          +49 30 340623470

HORARI – ENLLAÇ

Les llengües que oferim en les consultes són:

àrab, anglès, dari, francès, espanyol, català, alemany, persa, portuguès, polonès, ucraïnès, rus, vietnamita i italià.

– 9 trobades gratuïtes en els Familiencafé: en el marc dels „SprachCafés im Ohr“, organitzem 9 trobades internacionals multilingües per a famílies i qualsevol altra persona que hi tingui interés. Aquestes trobades tenen lloc els diumenges a la tarda, de 15.00 a 18.00 hores, i estan dirigides per les nostres assessores en les respectives llengües.
El tema principal són els beneficis de la criança multilingüe. En un ambient agradable, amb elements creatius, prenent una tassa de cafè o te, us convidem a un intercanvi d’idees i a establir nous i inspiradors contactes.
L’entrada és gratuïta. Les nenes i els nens són benvinguts.

Podeu consultar el calendari exacte de les trobades aquí: ENLLAÇ

La seu principal de les trobades és el SprachCafé Polnisch a Pankow, a la Schulzestr. 1, 13187 Berlín, directament a la S1 Wollankstraße i una segona sucursal està prop de l’estació de Südkreuz, a la Gotenstraße 45, 10829 Berlín.

Qui són les assessores el projecte „SprachCafe im Ohr“?

Ens complau informar-vos que el nostre equip està format per 9 assessores de diferents països d’origen que resideixen a Berlín i amb molta experiència en l’àmbit del multilingüisme, tant a nivell privat com professional.
Podeu parlar amb elles en la vostra llengua materna. Totes les nostres assessores tenen coneixements especialitzats, són multilingües, molt competents, empàtiques i amables. Podeu confiar en elles. Les sessions d’assessorament són anònimes i no es publiquen en cap lloc.

EQUIP

Amb les nostres activitats volem demostrar que el multilingüisme és una gran aventura i una inversió de futur, i no un problema ni un motiu per a acomplexar-se.

Finançat pel Departament d’Integració, Treball i Assumptes Socials del Senat com a part del Programa de Participació i d’Integració.

Kontakt