Convidem a participar en el projecte „SprachCafé im Ohr“ a totes les famílies multilingües i qualsevol persona interessada en el tema del multilingüisme.

 

 

En el marc d’Aquest programa que funciona des de fa tres anys podreu

 

 

 

1. Rebre assessorament telefònic gratuït sobre diverses qüestions relacionades amb el multilingüisme. Només heu de trucar el segon o quart dimecres/divendres del mes de 10.00 a 12.00 hores, triar la llengua en la qual voleu parlar i obtindreu resposta a les vostres preguntes.

 

 

NÚMERO DE TELÈFON: +49 30 340623470

 

Aquí trobareu un calendari detallat de les consultes telefòniques.

 

 

Oferim assessorament en aquestes llengües:

 

 

Alemany

Àrab

Anglès

Farsi

Dari

Francés

Italià

Portuguès

Polonès

Espanyol

Català

Ucraïnès

Rus

Vietnamita

 

 

2. En el marc de l‘ „SprachCafé im Ohr“ organitzarem 9 trobades internacionals i multilingües per a famílies i també sessions individuals. Les trobades tindran lloc els diumenges a la tarda (de 15.00 a 18.00) en les diferents llengües i estaran dirigits per les nostres assessores. El tema principal seran els beneficis de l’educació multilingüe per a totes les persones de la família. En un ambient agradable, amb activitats creatives, prenent una tassa de cafè o te, us convidem a un intercanvi constructiu d’idees i a establir nous i inspiradors contactes. Aquestes activitats són gratuïtes.

 

El principal lloc de trobada és l’SprachCafé Polnisch a Pankow (Schulzestr. 1, 13187 Berlín, prop de l’estació S1 Wollankstraße). També estan previstes  reunions en altres punts de la ciutat.
Podeu consultar el calendari exacte de reunions aquí.

 

Contacte

 

 

 

Seguiu-nos en les xarxes socials:

Facebook

SprachCafé Polnisch e.V.

Instagram

@sprachcafepolnisch

 

 

Finançat pel Departament Integració, Treball i Assumptes Socials del Senat com a part del Programa de Participació i d’Integració.